Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ο Αμέτ προωθεί τους Πομάκους στην αμαρτία!!!


Αναδημοσίευση από την Πομακική Εφημερίδα "Ζαγάλισα"
(φύλλο 1/1/2009)
______________________________________

Ο Ιμάμης Αμέτ από το Ωραίον

Ο ιμάμης Αμέτ (από το Ωραίον) έγραψε ένα άρθρο στη Μιλλέτ στις 4-12-08. Το άρθρο είναι θρησκευτικό και αφορά το μπαϊράμι μας.
Όμως πάλι δεν παραμέλησε να μας ρίξει την πέτρα (φαίνεται ότι δεν μπορεί χωρίς εμάς, όλο και κάτι θα πει). Λέει λοιπόν ο Αμέτ ότι στο Κοράνι γράφει ότι όποιος δεν μάθει την μητρικιά του γλώσσα, την θρησκεία και την παράδοση στα παιδιά του, όταν πεθάνει στον άλλο κόσμο δεν θα τον γνωρίζουν οι συγγενείς του και θα τον αποφεύγουν.
Έχει δίκιο ο Αμέτ, έτσι είναι, γιατί όμως θέλει σώνει και καλά να τιμωρηθούμε εμείς στον άλλο κόσμο, εμάς η μητρικιά μας γλώσσα είναι τα πομακικά. Αυτά θέλουμε να μαθαίνουν τα παιδιά μας, την ισλαμική θρησκεία μας και την πομακική παράδοσή μας. ΑΛΛΑ Ο ΑΜΕΤ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Ε, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΤ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;
Αμέτ εσένα η τιμωρία σου στον άλλο κόσμο θα είναι μεγάλη: Προσπαθείς να εξαφανίσεις την πομακική φυλή, την πομακική γλώσσα και μια πομακική παράδοση για κάποια δικά σου οφέλη αυτού του κόσμου. Αλλά τα οφέλη του άλλου κόσμου θα τα στερηθείς Αμέτ. Ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από τον τούρκικο λαό, υπάρχουν και άλλοι λαοί.
Εμείς δεν θα τιμωρηθούμε επειδή τα παιδιά μας μιλάνε την πομακική τους γλώσσα, μαθαίνουν τα πομακικά τους έθιμα και τις πομακικές τους παραδόσεις και φυσικά και την ισλαμική τους θρησκεία. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΜΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ ΔΙΝΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΙΜΑΜΗ.
Αμέτ σου συνιστώ να επανεξετάσεις την μόρφωσή σου. Κάπου πρέπει να μπέρδεψες τα πράγματα. Αν είσαι ιμάμης τότε απευθύνεσαι σε όλους τους μουσουλμάνους: Πομάκους, Ρωμά, τουρκογενείς. Αλλά μόνο ιμάμης και τίποτε άλλο δεν είσαι. Δεν μπορείς να αποφασίζεις ποιός και γιατί θα τιμωρηθεί από τον Θεό. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, αυτό είναι το αξίωμά σου.
Σερίφ Μουσταφά

2 σχόλια:

aris53m είπε...

Τι σχέση έχει αυτός με τις μπάμιες?

ellinaspatriotis είπε...

Φίλε μου δεν γνωρίζω ακριβώς την σχέση του Ιμάμη Αμέτ με τις μπάμιες, αυτό που ξέρω είναι ότι την δουλειά του την κάνει μια χαρά και περνάει τις τουρκικές θέσεις στον Πομακικό πληθυσμό. Άξιος ο μισθός του...