Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

Η Tουρκία χακάρει το Πάντειο!!


Αναδημοσίευση από την ΦΟΣ & το GreekAlert
_________________________________________
Σήμερα το πρωί, κάνοντας το καθημερινό μας έλεγχο για νέες ανακοινώσεις στα site των τμημάτων του Παντείου, βρεθήκαμε μπροστά σ ένα αναπάντεχο hacking! H σελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου, χακαρίστηκε από μια τουρκική ομάδα hackers ονόματι AYYILDIZ TEAM. Να ποια εικόνα αντικρίζετε μολις μπαίνετε στο επίσημο site του τμήματος (Εδώ)


Η Ομάδα αυτή αποτελείται από Τούρκους του Εξωτερικού, ενω όπως μας πληροφορούν και στο επίσημο site τους, αποτελούν ένα Διεθνές Ερευνητικό Ινστιτούτο Στρατηγικής και Ασφάλειας!! Ειναι επιφορτισμένοι με υποθέσεις γενοκτονίας και σφαγών!! (βλέπε εδώ). Περίοπτη θέση βέβαια στο site έχει ο Κεμάλ (αλήθεια αυτός δεν ήταν ο αρχισφαγέας Ελλήνων και Αρμενίων;) ενώ χρησιμοποιούν τα σύμβολα του κεμαλισμού, της απόλυτης αναθεωρητικής στάσης της Τουρκίας προς το Αιγαίο, την Κύπρο και τις ελληνικές επαρχίες (!!).

Η Φ.Ο.Σ. Παντείου, αμέσως επικοινώνησε με τους τεχνικούς της ιστοσελίδας του Παντειου, οι οποίοι φυσικά και δεν απάντησαν. Εμείς, δεν εχουμε να πουμε τίποτα άλλο στον Πρόεδρο του Τμήματος. Είναι γνωστός για τις απόψεις του, και του προτείνουμε να αφήσει ως έχει την ιστοσελίδα, αφού ταιριάζει με τα πιστεύω του (για το πλούσιο ανθελληνικό προφιλ του Προέδρου του ΠΕΚΙ δείτε εδώ)

Τελευταίο κομμάτι του Παζλ που είναι και το σημαντικότερο. Η είδηση αναδημοσιεύτηκε και στο Indymedia. Τα συμπεράσματα δικά σας!!
ΠΗΓΗ: ΦΟΣ & GREEKALERT

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΗΤΑ; ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
Φίλε, το ψάχνουμε. Είμαστε κοντά. Αυτό που λες, για το Λονδίνο, είναι πολύ πιθανόν.