Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Αυτός είναι...


Αναδημοσίευση από το GreekAlert
_________________________________

Aυτός είναι ο μογγολοτούρκος ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ και έφυγε στην Τουρκία και εκεί ενσωματώθηκε στο MHP (ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ) και από απλός μαραγκός στάλθηκε με καλές συστάσεις από το ΜΗΡ στον Ρ. Ντεκτάς και τον έκανε υπουργό γεωργίας.
Αυτό λοιπόν το κάθαρμα σαν ευχαριστώ στην Ελλάδα που τον ανέχθηκε και μεγάλωσε εκεί μέχρι την ενηλικίωσή του με την πρώτη ευκαιρία σήκωσε το περίστροφο και έριξε με μανία στο ηρωικό κορμί του Σ. Σολομού που ξεφτέλισε την τουρκική ημισέλινο και το τούρκικο κράτος.

http://www.kypros.org/Chypre/Wanted2.jpg

Και μετά από λίγα χρόνια μεταμορφώθηκε
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΗΜΕΡΑ.

http://www.ogun.com.tr/kose_yazar_resim/kenan_akin.jpg

http://www.ulkum.com/arsiv/sey/r/a/yh/k/kenan_akin.jpg

http://ogun.com.tr/upload/haber/bresim/1198463783.jpg

Σήμερα έρχεται άνα άλλο κάθαρμα που ομολογεί τις δολοφονίες που έκανε σε αιχμαλώτους Έλληνες το 1974 στην Κύπρο.
Και καμμία Ντόρα και κανένας ΥΠΕΞ δεν συγκινείται.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ : Atilla Olgaç ATTILA OLGAC

http://turkuaz.zaman.com.tr/images/2006/11/19/atilla-olgac.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3YDfcd1LVR_6Vm3Z3w24VXo6isyMQTFg9L6BwGxlMietdch5hFTE9gBxImBXmSuTYYfWjDqt2wySQ8qbNnWiV-tLn5Wf3NCfR0QOBaQ3rR478zcPDTCsqTjRVgbAdYxkeO5fsE-QLXT8/s1600-h/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%80.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7v_hpITk1kj_dh_trQgqspiJmswIqfvQZt3lKz-UddMSWxvoJ3noiC7UZOjQQFNtUxS0WNhOpqAnd2nMu_Cb_T3xDp1LdtZ0z8Dd8ZC95fXwkxy6CNA2fHz9izS0uRI9Ho_3qPrC_YAU/s1600-h/olgatc.jpg

Eίχαμε ακούσει ότι ο ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ ήταν διωκόμενος από την ΙΝΤΕRPOL και τους διεθνείς οργανισμούς εγκλημάτων πολέμου και άλλες οργανώσεις.
Όπως γνωρίζουμε τίποτα δεν έγινε τόσα χρόνια.
Τίποτα δεν θα γίνει και με τον ATTILA OLGAC.

Kαλά να πάθεις Ελληνικέ λαέ που ψηφίζεις ανίκανους ηγέτες και αυτοί με την σειρά τους αξιολογούν και αναβαθμίζουν ανίκανους αξιωματικούς με αποτέλεσμα να φαινόμαστε χώρα... ραγιάδων και δειλών.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΕΙ.

Τι περιμένει κανείς όταν βλέπει Έλληνα ανώτατο αξιωματικό να χασκογελάει σαν γλάστρα εμπρός σε βουλευτή για να γίνει αρεστός και να αναβαθμιστεί μια και το δόγμα του δεν είναι ο Πανελληνισμός και η Μεγάλη Ιδέα αλλά η... καριέρα του και φυσικά έπειτα η παχυλή συνταξάρα του.

Όποιος έχει άλλη γνώμη ας με ενημερώσει.

zorrothraki

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ: GreekAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: