Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009

Μπράβο στην Αμερική


Όσο η Αμερική θα τάσσεται υπέρ των εθνικών μας θεμάτων, θα τους δίνουμε συγχαρητήρια!
Να συνεχίσουν έτσι οι Αμερικανοί και θα έχουν την Ελλάδα κοντά τους!

"ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΦΡΙΝΤ"

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Δ.Π. ΔΗΜΑΣ

Η νέα πολιτική ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έστειλε ένα σαφές «μήνυμα δυσαρέσκειας» στον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό Ν. Γκρούεφσκι, όπως λένε ενημερωμένοι κύκλοι, με την άρνηση της ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον να συναντηθεί μαζί του.

Παρά το αίτημα του ίδιου και τις, κατά πληροφορίες, παρεμβάσεις τρίτων για να τον δεχτεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η κ. Κλίντον τον έστειλε να συναντήσει έναν... «γνωστό» του από το παρελθόν, αλλά άκρως ενοχλημένο μαζί του, τον κ. Ντάνιελ Φριντ, βοηθό ΥΠΕΞ για τα ευρωπαϊκά.

Ο κ. Φριντ, ο οποίος παραμένει για λίγο στη θέση του μέχρι τον διορισμό και την έγκριση από τη Γερουσία του διαδόχου του (σ.σ. εκτός απροόπτου, ο Φιλ Γκόρντον), φέρεται να έδειξε την «ενόχλησή» του στον κ. Γκρούεφσκι για την «αδιάλλακτη» στάση του στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Σημειωθήτω πως ο κ. Φριντ, παρά τις αφάνταστες προσπάθειές του να βάλει τη γείτονα στο ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της χαραγμένης αμερικανικής πολιτικής διεύρυνσης της Συμμαχίας, τρέφει μεγάλη αντιπάθεια για τον σημερινό πρωθυπουργό της FYROM.
ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: