Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Η σπορά του τρόμου για την υποταγή μας

Ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει τον άνθρωπο σε μια τέτοια κατάσταση, που υποτάσσεται άθελά του, ακόμα και όταν η εξωτερική πίεση είναι μικρή. Ο τρόμος είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι των κοκάλων της καπιταλιστικής εξουσίας: Από εκεί πηγάζει η βία στην εξωτερική της μορφή, αλλά και στην εσωτερικευμένη, ασυνείδητη μορφή της.

Οι τρομοκράτες της υφηλίου με τις μυστικές τους υπηρεσίες προσπαθούν να υποτάξουν την ελληνική κοινωνία και να επιβάλλουν τα εφιαλτικά τους σχέδια με τον τρόμο. Επιδιώκουν με τον τρόμο να μας οδηγήσουν σε ολοκληρωτική κατάπτωση, σε τέτοιες ψυχώσεις κατάρρευσης, ώστε να ανταλλάξουμε τον τρόμο μας με την υποταγή μας και να αποδεχτούμε τη ραγιάδικη παθητικότητα του θύματος.

Οι πλανητικοί, ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας βομβαρδίζουν την ελληνική κοινωνία με εντατικούς ρυθμούς από τα καλοκαίρια των οργανωμένων εμπρησμών: έχουμε αναλύσει αυτό τον εμπρηστικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας και τις επιδιώξεις των δημίων της υφηλίου.

Οι στρατιές των κουκουλοφόρων που πλήθαιναν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου και αλώνιζαν ανενόχλητες τα τελευταία πέντε χρόνια ασκούσαν τη «θητεία» τους στις προπαρασκευαστικές τρομοκρατικές ασκήσεις. Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι μηχανισμοί της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας «εκπαίδευαν» τα τρομοκρατικά τους «τάγματα» και τις ομάδες κρούσης.

Το Δεκέμβριο περνάμε σε μία νέα πιο επιθετική φάση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των εσωτερικών «νταβάδων»: Στη γενική τρομοκρατική έφοδο, με την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων. Τα εκπαιδευμένα κουκουλοφόρικά «τάγματα» μέσα από την πολύχρονη δράση τους μπήκαν σε κίνηση: καίγοντας, πλιατσικολογώντας και τρομοκρατώντας την Αθήνα και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Ακολουθούν οι νέες πρακτορικές, τρομοκρατικές ομάδες: «Επαναστατικές σέχτες» και CIA.

Τώρα βρισκόμαστε σε μια φάση γενικευμένης και κλικαμακούμενης τρομοκρατικής επίθεσης. Τώρα οι γκάνγκστερ της ανθρωπότητας βάζουν σε εφαρμογή τις τελειοποιημένες τεχνικές του τρόμου, τις τελειοποιημένες τεχνικές των δολοφονιών: ανθρώπων και της σκέψης. Τώρα με τα νέα κατασκευάσματά τους (Σέχτες και CIA) επιχειρούν να σπείρουν τον τρόμο και να καλλιεργήσουν στην ελληνική κοινωνία ψυχώσεις πανικού.

Τα νέα κτυπήματα εναντίον πανεπιστημιακών, ομαδικά χτυπήματα και εναντίον άλλων πολλών στόχων και διανοουμένων, που αποκρύφτηκαν (από την αστυνομία και τα ΜΜΕ) και τα 60 κιλά εκρηκτικά που θα αφάνιζαν το τετράγωνο, εντάσσονται μέσα σε αυτή την νέα άγρια τρομοκρατική στρατηγική σποράς και καλλιέργειας του τρόμου.

Και η νέα προκήρυξη της «Σέχτας», αυτής της βοούσας πρακτορικής οργάνωσης σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται. Να τρομοκρατήσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Και αν μελετήσει κανείς και τις αναρτήσεις του πρακτορικού δικτύου του idymedia θα διαπιστώσει το ίδιο: κραυγές εναντίον της σάπιας διανόησης και στοχοποιήσεις…

Το να αναλύσει κανείς την προκήρυξη μιας τόσο κραυγαλέας πρακτορικής και προβοκατόρικης οργάνωσης είναι όχι μόνο βλακώδες, αλλά και παραπλανητικό. Το να γράφει κανείς κοινότοπες διατυπώσεις εναντίον των δημοσιογράφων είναι το πλέον εύκολο. Το να απαντάει σε αυτές τις βλακώδεις κοινοτοπίες των μυστικών υπηρεσιών πέφτει στη λογική αυτών των υπηρεσιών. Γιατί είναι θλιβερό να απαντάμε και να «αναλύουμε» τα γραπτά των δολοφόνων του αμερικανικού γκανγκστερισμού. Είναι σαν να αποδεχόμαρτε αυτούς τους αυτό-διοριζόμενους «τιμωρούς» να ορίζουν τα ιδεολογικά και πολιτικά κριτήρια. Από πού ως πού οι στυγνοί δολοφόνοι θα το παίζουν «εισαγγελείς» και «εκδικητές», από πού ως πού οι μυστικές υπηρεσίες και τα προβοκατόρικα κατασκευάσματά τους θα μας ορίζουν το «καλό» και το «κακό»;

Αυτό, απλώς, που θα θέλαμε να παρατηρήσουμε είναι τούτο: ότι οι κατασκευασμένες τρομοκρατικές ομάδες κτυπάνε και τα «αναλώσιμα υλικά» της εξουσίας που τις κατασκευάζει. Γνωρίζουμε ότι συχνά χτυπάνε και δικούς τους ανθρώπους. Για τους μηχανισμούς της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας ο άνθρωπος αποτελεί «αναλώσιμο υλικό». Συνεπώς, δεν είναι απίθανο να χτυπηθούν και δημοσιογράφοι «βαποράκια», ακόμα και πρακτοράκια των μυστικών υπηρεσιών. Εδώ δολοφόνησαν Προέδρους τους οι μυστικές υπηρεσίες, θα σκοντάψουν στους υπηρέτες τους;

Το ουσιώδες, ωστόσο, είναι ότι τόσο οι τρομοκρατικές πράξεις αυτών των κατασκευασμένων ομάδων και όσες θα επακολουθήσουν, καθώς και οι απειλητικές προκηρύξεις τους, ένα και μόνο άμεσο στόχο έχουν: Τη σπορά του τρόμου και των ψυχώσεων πανικού.
Στην ίδια λογική κινείται και το τηλεθέαμα της τρόμο-σύγχυσης και των τρόμο-ψυχώσεων.
Απώτερος στόχος: Η δαιμονοποίηση της τρομοκρατίας και της καθεστωτικής «αντιτρομοκρατικής παράνοιας», ώστε να αποδομήσουν το πολιτικό σκηνικό, να καταλύσουν ολοκληρωτικά τις πολιτικές ελευθερίες, να ενοχοποιήσουν τις κοινωνικές αντιστάσεις και τις ενοχλητικές φωνές και να καταλήξουν: Στην ολοκληρωτική υποταγή και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτόν τον τρόμο. Και ένα είναι το μέσον: Να φωνάξουμε δυνατά και να ξαπλώσουμε παντού την κραυγή: «Πίσω από αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις και οργανώσεις βρίσκεται ο δήμιος και ο τρομοκράτης των λαών: Οι Αμερικανοί».

Δεν πρέπει να ανταλλάξουμε τον τρόμο που σπέρνουν οι μυστικές υπηρεσίες και το καθεστώς, με την ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ…
ΠΗΓΗ: Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: