Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τούρκοι Παρακρατικοί στη Θράκη

Με ενδιαφέρον διάβασα σήμερα ένα άρθρο του Μ.Κ. στον «Αντιφωνητή», το οποίο αναφέρεται στους Τούρκους παρακρατικούς που δρουν στην Θράκη και σας το παρουσιάζω από το ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

Το άρθρο μας λέει ότι λόγω του εκδημοκρατισμού που ξεκίνησε ο Ερντογάν στην Τουρκία, αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο «Εργκενέκον» το οποίο αποτελεί την κρυμμένη φύση του Τουρκικού κράτους. Βέβαια, όπως τονίζεται, μπορεί να πήρε το συγκεκριμένο όνομα το 2001, όμως ο ρόλος του μηχανισμού αυτού ήταν από δεκαετίες απαράλλαχτος.

Συνεχίζοντας ο Μ.Κ. μας πληροφορεί ότι "παρά τις αποκαλύψεις όμως, για τον ρόλο της δολοφονικής οργάνωσης στο εσωτερικό της Τουρκίας, καμιά αποκάλυψη δεν εμφανίστηκε αναφορικά με τη δράση της στην Κύπρο ή στη Θράκη. Κι αυτό τη στιγμή που ο απόστρατος της JITEM, ΒΕΛΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ (φωτογραφία), εκ των εγκεφάλων του κυκλώματος, χρημάτισε διευθυντής του ανοιχτά φασιστικού και αλυτρωτικού περιοδικού YENI BATI TRAKIYA! Το γράψαμε κι εμείς πέρυσι, το γράφει όμως κι ο ΙΜΠΡΑΜ ΟΝΣΟΥΝΟΓΛΟΥ στο περιοδικό «AZINLIKCA» (τ. 44, Φεβρ. 09) της Κομοτηνής, μαζί με πλήθος στοιχείων που συνδέουν το τουρκικό παρακράτος με τον θανόντα βουλευτή ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ, τον «ήρωα» της μειονότητας!
Διαβάζουμε λοιπόν στο άρθρο του Ι.Ο. (εννοεί Ιμπράμ Ονσούνογλου) ότι στα χρόνια 1986-96 την μειονότητα «την καθοδήγησαν προς το (τουρκικό) παρακράτος», ότι «Ο ΣΑΔΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ», ότι «είναι γνωστές οι συχνές συναντήσεις του Σαδίκ Αχμέτ με τον Αμπντουλλάχχ Τσατλί* στη Γερμανία (…) η βοήθεια που ζήτησε ο Σαδίκ από τη συμμορία του Τσατλί για να κάνει κάποια δουλειά του στη Σμύρνη, ότι έκανε τη δουλειά του με τις απειλές της συμμορίας και ότι ο Τσατλί ρίσκαρε να έρθει στην Κομοτηνή στην κηδεία του Σαδίκ». Ταυτόχρονα ο Ονσούνογλου γράφει ότι μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο «Εργκενέκον», έσπευσε ο γ.γ. του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (και πρώην πρεσβευτής στην Αθήνα, είχε επισκεφθεί και την Θράκη) ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΟΓΛΟΥ να βραβεύσει τον εκδότη του φασιστοπεριοδικού YENI BATI TRAKIYA, θέτοντας το όριο των ερευνών μακράν του δυτικοθρακιώτικου λόμπυ. Στο ίδιο κύκλωμα εντάσσει και τον πρ. ψευτομουφτή Ξάνθης, ΜΕΧΜΕΤ ΕΜΙΝ ΑΓΚΑ, που είχε πάει στην Κύπρο για να στηρίξει τον Ντεκτάς και είχε βραβεύσει τον …Ντογού Περιντσέκ (κορυφαίο στέλεχος της «Εργκενέκον»). Θυμίζει την σύγκρουση του Σαδίκ με τον τότε πρόξενο ΧΑΚΑΝ ΟΚΤΣΑΛ (όταν απειλούσε τον τελευταίο δημοσίως) και την όλη πολιτεία του «ανεξάρτητου» βουλευτή Ροδόπης που απειλούσε με αύξηση της μαύρης λίστας** από 200 σε 2000 άτομα και δήλωνε ότι «η μειονότητα χρειάζεται απατεώνες»!"

Αυτά τα βασικότερα σημεία του άρθρου και θα είμαστε σε αναμονή νέων αποκαλύψεων για να σας ενημερώσουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!!!

*διάσημος φονιάς του παρακράτους και του υπόκοσμου στην Τουρκία
**η περίφημη λίστα των ανεπιθύμητων μειονοτικών με την οποία κάποτε η Τουρκία απαγόρευε την είσοδο τους στην επικράτειά της


Δεν υπάρχουν σχόλια: