Τρίτη, 3 Μαρτίου 2009

Αλλοδαποί θα διεκδικήσουν εργατικές κατοικίες στα Τρίκαλα

Πενήντα αλλοδαποί, στη συντριπτική τους πλειονότητα Αλβανοί, θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους, τις 168 εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων. Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων, που κατατέθηκαν στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ανέρχονται συνολικά σε 678. Οι αλλοδαποί διεκδικούν κάποια κατοικία από το συγκρότημα των εργατικών κατοικιών στη Σωτήρα, τις οποίες θα εγκαινιάσει η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλη - Πετραλιά.
Σχόλιο: Σπίτια σε Αλβανούς που πέρασαν τα σύνορα παράνομα, και όχι σε Έλληνες που πληρώνουν φόρους από τη μέρα που γεννήθηκαν αυτοί και οι πατεράδες και οι παππούδες τους.. Σπίτια με λίγα λόγια από τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη στους παράνομα εισερχόμενους αυτού του τόπου.
Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε νέα ζευγάρια που φτύνουν αίμα κάθε μήνα για να μαζέψουν και να αποπληρώσουν το δάνειο των 40 ετών που έβαλαν στο κεφάλι τους και κατόπιν μας μιλούν για υπογεννητικότητα.
Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε σεισμοπαθείς και πυρόπληκτους που ζούνε ακόμα σε τσίγκους και σε τρισάθλια παραπήγματα επί χρόνια.
Σπίτια σε Αλβανούς που πέρασαν τα σύνορα με τσαμπουκά μη σεβόμενοι τους θεσμούς του κράτους που τώρα τους επιβραβεύει για αυτό τους το "κατόρθωμα"και όχι σε πολύτεκνους και γεροντάκια που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με την ίδια τους την πατρίδα και με ένα κράτος ανάλγητο να τους βάζει ολοένα και περισσότερο στο περιθώριο.
Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε νέους άνεργους των 700 -ξίκικα - ευρώ που βλέπουν ότι η πατρίδα τους τους φτύνει κατάμουτρα, τους γυρίζει την πλάτη και βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται συντρίμμια, τα πτυχία τους να μην έχουν την παραμικρή αξία και να είναι ανήμποροι να απογαλακτιστούν από την οικογένεια μην μπορώντας να πατήσουν στα πόδια τους, αδυνατώντας να πληρώσουν έστω ένα νοίκι, και για δική τους οικογένεια ούτε λόγος.
Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι χρόνια ασθενείς, οι άστεγοι, οι ξεσπιτωμένοι λόγω καταστροφών. Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην κλήρωση γιατί δεν γεννήθηκαν αλλοδαποί και δεν εισέβαλαν σε καμία χώρα παράνομα.
Βραβεύεται η παρανομία. Απανταχού φυλές του Ισραήλ μπείτε κι αλέστε στην Ελλάδα και ένα είναι σίγουρο! Θα επιβραβευτείτε!
Αυτό δεν είναι απλά ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ!
ΠΗΓΗ: molonlabe


Δεν υπάρχουν σχόλια: