Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009

Ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας εναντίον του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη

Προκαλεί τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων για μια ακόμη φορά ο "Ιός" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.
Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, και στο άρθρο του με τίτλο "Ο γνωστός - Αγνωστος Στρατιώτης" ούτε λίγο ούτε πολύ, ο "Ιός" μας "ενημερώνει" ότι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατασκευάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους φασίστες για τους φασίστες.

Και όλα αυτά, 3 ημέρες πριν από την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μας τεστάρουν αυτοί οι άνθρωποι;

Την μια τους φταίνε οι παρελάσεις, την άλλη παίζουν με την υπομονή μας όταν αποκαλούν τα Σκόπια ως Μακεδονία.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O "Ιός" είναι χρήσιμος στην ανάγκη που σας τελειώνει το softex.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες. Εμείς τους τεστάρουμε. Τους αφήνουμε να δούμε μέχρι πόσο θα καταχραστούν την ελευθερία λόγου που υπάρχει. Αλλά μάλλον έχουν χάσει τον έλεγχο και έχουν περάσει στην ασυδοσία.

Τους ευχαριστούμε θερμώς που μας προκαλούν. Έννοια τους και το τεφτέρι "γράφει". Και κυρίως δεν ξεχνάει. Λοιπόν, καλά κάνουν και λοιδωρούν κάθε τρεις και λίγο κάποια πράγματα και θα τα πούμε εν καιρό με κάτι τέτοιους "διανοούμενους". Βέβαια όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα μυξοκλαίνε και θα παρακαλάνε γιά έλεος και θα αρχίσουν τα γνωστά περί "φασιστών" και τούμπανα.
Που θα πάει, έχουμε γαϊδουρινί υπομονή γι΄ αυτό γράφτε κι΄ άλλα. Να μην ξεχάσεται ωστόσο ότι διαθέτουμε και αβυσσαλέο μίσος το οποίο και κάποτε θα ξεσπάσει. Και τότε αλοίμονο σας...
Σας δαιβάζουμε και "τρεφόμαστε"

Apokalipsis999 είπε...

Ο "ΙΟΣ" οτιδήποτε είναι εθνικό το ονομάζει φασιστικό. Η ελευθερία του ανθρώπου, είναι για την ομάδα που απαρτίζει τον "ΙΟ", το πρόσχημα (ή το άλλοθι) για να κτυπάει οτιδήποτε ενισχύει την εθνική μας συνοχή.

Επιπλέον τίποτα δεν κάνει στην τύχη ο "ΙΟΣ"... Σαφώς λοιπόν από κάπου θα παίρνουν εντολές. Και όχι μόνο ο "ΙΟΣ" αλλά και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που τον φιλοξενεί.