Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Λαθρομετανάστευση: Δεν πρόκειται περί κυκλωμάτων, αλλά για εποικιστική πολιτική

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ «ΣΚΟΥΠΑ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Πεντακόσιους έλεγξε η ΕΛΑΣ, 180 συνέλαβε, πέντε τελικα βρήκε χωρίς χαρτιά;
Είναι να αναρωτιέται κανείς. Μας δουλεύουν;
Η τελευταία νομιμοποίηση έγινε το 2005. Πως μπορεί να βρίσκονται λοιπόν με χαρτιά όλοι οι 500-600.000 λαθρομετανάστες που ήρθαν τα τελευταία 5 χρόνια;
Κάτι τρέχει!
Κάποιο κύκλωμα τους πουλάει χαρτιά μήπως;
Ναι και αυτό συμβαίνει και είναι γνωστή η δράση διάφορων ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σορος και του ΣΥΡΙΖΑ και των δικηγόρων και κάποιων αστυνομικών…
Δεν είναι όμως αυτό.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΕΙ.

Γιατί το κάνει αυτό;
Διοτι, για να απελάσεις τον Πακιστανό..., πρέπει η πρεσβεία του να του εκδώσει διαβατήριο μια χρήσης.
Να όμως που το Πακιστάν αρνείται να τους το εκδώσει. Αρνείται να τους πάρει πίσω. Τι να τους κάνει άλλωστε; Έχει 170.000 .000 πληθυσμό, το Μπαγκλαντές 120.000.000 με μισή έκταση από την Ελλάδα, το Αφγανιστάν…, κ.λ.π.
Συναντήθηκε πρόσφατα ο κ. Μπιτσιος (γ.γ. του Υπ. Δημ Τάξης) με τον πακιστανό Πρέσβη, απέσπασε την υπόσχεση ότι θα εκδίδονται αυτά τα διαβατήρια απέλασης, αλλα ο πρέσβης φαίνεται ότι μας δουλεύει.
Όχι βεβαια μόνος του.
Και αυτό διότι δεν πρόκειται περί δράσεως ορισμένων κυκλωμάτων. Πρόκειται περί ωμής και προκλητικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ πολιτικής ορισμένων χωρών.
Η εποικιστική πολιτική των Ασιατών

Σε τεύχος του περιοδικού "Προβλήματα Ειρήνης και Σοσιαλισμού" του 1980 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ( ΚΚΕεσ) και το ΚΚΕ, ήταν αντί-μαοϊκοί και δέχονταν ότι υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης, σήμερα όμως, που κάποιοι εξ αυτών των δυο έγιναν υπάλληλοι της ανοιχτής κοινωνίας του Τζωρτζ Σόρος, το έριξαν στον ανθρωπισμό!!!
Και αφού πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ πολιτική αυτών των χωρών και όχι απλά περί κυκλωμάτων ( βέβαια λειτουργούν και τα κυκλώματα), πρέπει η Ελλάδα να αντιδράσει αλλιώς.
Ο ανθρωπισμός έχει ένα όριο. Και το όριο αυτό έχει εξαντληθεί. Προέχει η ΕΠΙΒΙΩΣΗ! Πρέπει να ληφθούν μέτρα.

ΠΡΩΤΟΝ.
Ο Υπεύθυνος για την κατάσταση Υπουργός, Π. Παυλόπουλος πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από κάθε κυβερνητική θέση. Ο Καραμανλής θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι "σκούπα" που συλλαμβάνονται μόνο 5 άτομα, μόνο βλάβη πολιτική του προκαλεί, γιατί εξαγριώνει τον Λαό (όπως και οι άλλες γελοιότητες που κατά καιρούς εκστομίζει ο κ. Παυλόπουλος).

ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
Οι Ασιάτες όλοι, θα πρέπει να επαναπροωθούνται και με νόμιμο και μη νόμιμο τροπο. Δηλαδή, να ξαναμπαίνουν σε βάρκες, η να οδηγούνται στον Έβρο και να ωθούνται να ξαναπεράσουν προς την Τουρκία, με τον ίδιο ακριβώς τροπο που ωθήθηκαν προς την Ελλάδα. Με τον ίδιο τροπο που εφαρμόζει και η Ιταλία.

ΤΡΙΤΟΝ.
Ισχυρότατο ΒΕΤΟ σε κάθε συμφωνία και σε κάθε κονδύλιο ενίσχυσης αυτών των Χωρών. Δεν μπορεί να πλήττονται οι Έλληνες καπνοπαραγωγοί και οι Έλληνες Βαμβακοπαραγωγοί, επειδή η Ε.Ε. αποφάσισε να ενισχύσει το Πακιστάν εισάγοντας αυτά τα δυο προϊόντα από εκεί.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ.
Δραστηριοποίηση του στρατού και του πολεμικού ναυτικού.

Πρέπει το Πακιστάν (και οι άλλοι) να αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, στέλνοντας κάθε τόσο φρεγάτες στο Αιγαίο, να γυμναστούν με τους Τούρκους στα ελληνικά ύδατα, να μας απειλεί κι από πάνω ο Μουσάραφ ότι, σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη, θα στείλει στρατό να καταλάβει και την υπόλοιπη Κύπρο και από την άλλη εμείς , να τους ευχαριστούμε δεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, που εσκεμμένα μας στέλνει με την βοήθεια της Τουρκίας.


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.
Η μετανάστευση ΔΕΝ είναι μόνο δράση κυκλωμάτων. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι περιορισμένος λοιπον, αφού βλέπουμε ότι τους πιάνει και αναγκάζεται κατόπιν να τους αφήσει γιατί δεν ξέρει τι να τους κάνει.

Είναι πρώτιστα πρόβλημα πολιτικής, που θα ενταθεί μάλιστα με τις γελοιότητες περί «Κινέζων Τουριστών», που μόλις πατήσουν εδώ το πόδι τους, κάνουν αίτηση άδειας παραμονής ως επιχειρηματίες, με την βοήθεια δικηγόρων, ΜΚΟ, του Συνηγόρου του Πολίτη…

Ο «Κινέζος Τουρίστας» είναι το άλλοθι που παραχωρήσαμε στην Κίνα να μας στέλνει νόμιμα τους εποίκους. Κι αν τώρα μας προκαλούν το ενδιαφέρον οι μαυριδεροί Ασιάτες, σας πληροφορώ ότι αυτό που θα δούμε τα ερχόμενα χρόνια με πους Κινέζους, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

Είναι ΕΠΙΣΗΜΗ κρατική πολιτική χωρών με υπερπληθυσμό (Η Κίνα μάλιστα τους επιδοτεί να φύγουν από την Κίνα... κάνοντας τους εδώ εισαγωγείς κινεζικών προϊόντων κι έτσι ξεφορτώνεται τον περίσσιο πληθυσμό της, εξάγει δε και τεράστιες ποσότητες προϊόντων. Και τα ελληνικά και αλλα ευρωπαϊκά προξενεία, τους δίνουν μάλιστα και βίζα εμπορικού αντιπρόσωπου, για να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις, αυτές των περιφερόμενων Κινέζων με το καλαθάκι που τριγυρνούν και στις λαικές και τους δρόμους πουλώντας χάντρες και καθρεφτάκια στους Ιθαγενείς!!!).

Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι την βιώνουμε, την βιώνουν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθηνάς, στην Πάτρα, στον Έβρο, στο Αγαθονήσι…
Αν χρειαστεί, να κάνουμε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και να πάμε και στην πρεσβεία του Πακιστάν(απέναντι από το πολεμικό Μουσείο), να δώσουμε ένα ψήφισμα.

Με εκτίμηση

Στέφανος Σωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: