Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Τα Οικολογικά Πρόβατα του κ.Αλαφούζου Ψηφίζουν ΚΕΜΑΛ

του Σπύρου Χατζάρα

Πρώτα τους έβαλαν να σβήσουν όλα τα φώτα στο σπίτι τους , «για να σώσουν τη γή».
Τα πρόβατα χαρούμενα υπάκουσαν.
Και τώρα λογικά, τους δίνουν εντολή να ψηφίσουν τον Κεμαλοτσολιά Τρεμόπουλο και Οικολόγους –Πράσινους-Αλαφουζικούς για να εκδηλώσουν τη διαφωνία τους με το σύστημα.
Τα πρόβατα βέβαια είναι μέρος του οικο- συστήματος.
Αλλά, το τέλος του αμνού είναι πάντα η σφαγή και η σούβλα.
Οι Τούρκοι πάντως εξυμνούν τον Τρεμόπουλο. Η Hürriyet [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υπάρχει μια Λεωφόρος Ατατούρκ και στην Κωνσταντινούπολη μια Λεωφόρος Βενιζέλου» καταχωρεί δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αρχηγού του κόμματος των.. Πρασίνων, που ανέφερε ότι, μεταξύ των ετών 1938 – 1955, ο δρόμος, στον οποίο είχε γεννηθεί ο Ατατούρκ, έφερε την ονομασία «Οδός Κεμάλ Ατατούρκ». Όμως, μετά τα Σεπτεμβριανά του 1955, η ονομασία του δρόμου άλλαξε σε «Οδό Βασιλέως Παύλου». Ο Τρεμόπουλος αναρωτήθηκε γιατί να μην υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μια οδός Κεμάλ Ατατούρκ. Παράλληλα, ζήτησε να δοθεί σε έναν δρόμο της Τουρκίας και το όνομα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Στην ερώτηση «κατά την άποψή σας, ποιοι είναι οι ήρωες της Θεσσαλονίκης», είπε: «Ο Ναζίμ Χικμέτ». Η Sabah [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Οι ερωτευμένοι με την Τουρκία υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» αναφέρεται ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα και γράφει ότι «θέτουν τη σφραγίδα τους η Τουρκία και οι συμπαθούντες αυτήν. Ένας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος είναι θαυμαστής του Ατατούρκ. Οι άλλοι υποψήφιοι του κόμματος είναι ο Κωνσταντινουπολίτης ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ιρλανδός μουσικός Ross Daly».Η Radikal [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στην Ελλάδα Ατατουρκιστής υποψήφιος» αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Ο Κεμαλ Τρεμόπουλος στη Ευρωβουλή. Για να στηρίξει τον επίσης Πράσινο και πράκτορα της ΣΙΑ (το 1968 τουλάχιστον) Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, στον αγώνα υπέρ του Βοσκόπουλου και του Γκρούεφσκι και στον αγώνα του Λιθοξόου, για την αναγνώριση της γενοκτονίας κατά των Τούρκων το 1821.
Και για περισσότερο μολυσμένο αέρα κοπανιστό από το Κιότο.

Μπεεεεε!!!!

Σπύρος Χατζάρας

ΠΗΓΗ: taxalia


Δεν υπάρχουν σχόλια: