Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Υπήρχε σχέδιο ώστε να γίνουν επεισόδια?


Αναδημοσίευση από το Π.Σ. Θερμοπύλαι
____________________________________

Τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters είχαν έρθει στην Αθήνα πριν από 15 μέρες!

Πρεσβείες είχαν «ειδοποιήσει» τους πολίτες τους..

27 αυτοκίνητα με... πέτρες... θαλάσσης μάζεψε από τη Μάρνης, ο δήμος. Τι σκοπό είχαν τα χιλιάδες SMS που στάλθηκαν;

156 αλλοδαποί συνελήφθησαν στα επεισόδια.

Παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να θεωρούνται τυχαίες. Και ναι μεν κανείς δεν θέλει να πιστέψει τις θεωρίες… συνωμοσίας, αλλά και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα δεδομένα του ρεπορτάζ και τα πραγματικά γεγονότα.


- Για ποιον λόγο η φινλανδική πρεσβεία εξέδωσε από τις 14 Μαρτίου του 2008 «Πλήρες Σχέδιο Διαφυγής σε Περίπτωση Κρίσης» (Crisis Evacuation Plan) από την Ελλάδα, με το οποίο ενημέρωσε τους 1.600 Φινλανδούς που ζουν στη χώρα μας και τους 25 που ζουν στα Τίρανα της Αλβανίας; Το σχέδιο δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα GANA της Ομογένειας της Αμερικής και προκαλεί εύλογες απορίες, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ούτε στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας... Ήταν απλώς ένα συνηθισμένο σχέδιο, κάτι σαν την πρόληψη από τους σεισμούς, ή γνώριζαν οι Φινλανδοί κάτι που το αγνοούσε η ελληνική κοινωνία; Και είχε άραγε περιέλθει σε γνώση των ελληνικών αρχών έστω και από... σπόντα; Το οξύμωρο είναι ότι παρόμοια ενημέρωση έγινε και σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που ο πατέρας της είναι Βέλγος πριν από είκοσι περίπου ημέρες από την αντίστοιχη βελγική πρεσβεία, ότι αν συμβούν επεισόδια και χρειαστεί βοήθεια να ειδοποιήσει αμέσως την πρεσβεία.

- Για ποιον λόγο από τις 15 Νοεμβρίου κατέφθασαν στην Αθήνα ειδικά τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters, όταν δεν υπήρχε τότε τίποτε στον ορίζοντα και τα συγκεκριμένα ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν στην Ελλάδα ανταποκριτές; Με ποια δεδομένα οι επικεφαλής τους αποφάσισαν ότι θα πρέπει να έρθουν, να εγκατασταθούν και να πληρώνουν στην Αθήνα πολυπληθή δημοσιογραφικά τηλεοπτικά συνεργεία; Μην ξεχνάμε ότι τα πιο βίαια και ακραία ανθελληνικά σχόλια και δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο προήλθαν από τους Άγγλους... Τυχαία;
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: