Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Μεγάλο Δέρειο

Εν όψη του εορτασμού της 28 Οκτωβρίου, εφέτος επισκέφθηκαν το Μεγάλο Δέρειο ορισμένοι πατριώτες. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (με έδρα την Λάρισα), ο Σταύρος Λάλας, ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης Κόκκινος, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ηλ. Πολατίδης κ.α. Αφορμή για την επίσκεψη αυτή είναι οι περιπέτειες της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου και του συζύγου της, λόγω της πατριωτικής στάσης που κρατούν σε αυτή την ευαίσθητη εθνικά περιοχή.
Από την μια στο Μεγάλο Δέρειο υπάρχουν οι Πομάκοι τους οποίους η Τουρκία προσπαθεί να εκτουρκίσει (από μουσουλμανικό στόμα έχει ακουστεί ότι: ΄΄εδώ είναι Τουρκία΄΄). Εκδιώκεται λοιπόν η δασκάλα η οποία πήγε κόντρα σε αυτή την νοοτροπία του ραγιά, ενώ το Κράτος συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Μέχρι εδώ ορισμένοι είναι ικανοποιημένοι και κοιμούνται ήσυχοι.
Από την άλλη, υπάρχουνε οι Έλληνες Πατριώτες. Αυτοί οι οποίοι δεν θα αφήσουν την πατρίδα στην τύχη της. Εδώ αρχίζουν κάποιοι να χάνουν τον ύπνο τους… και δεν εννοώ μόνο τους Τούρκους. Αρχίζουν ορισμένοι να ανησυχούν…

Λίγες μέρες πριν, στις 10-10-2008, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κομοτηνής ΄΄Ο Χρόνος΄΄, μεταξύ άλλων, διαδραματίστηκαν τα πιο κάτω (παρουσία των Ελλήνων τοπικών αρχόντων):
΄΄…λίγα μέτρα από το ηρώο στο τζαμί είχαν καλεσμένους Τούρκους βουλευτές, τους ψευτοιμάμηδες Κομοτηνής και τον Τούρκο πρόξενο και τους χειροκροτούσαν όταν από το μεγάφωνο φώναζαν: Η Δυτική Θράκη είναι τουρκική΄΄ (το πλήρες κείμενο: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=42128). Ποιοι όμως ξεκίνησαν τον αγώνα, ώστε να απομακρυνθεί η ηρωική δασκάλα?
Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με επιστολή του προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ζητά την απομάκρυνση της δασκάλας. Τον ενοχλεί, λέει η δράση της δασκάλας. Δεν τον ενοχλούν όμως οι Τούρκοι πράκτορες που κάνουν καλά την δουλειά τους εν ονόματι του τουρκισμού!! Δεν πρόκειται, όπως αναφέρει στην επιστολή του, να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους [όμως η παρέλαση των μαθητών κατά την 28 Οκτωβρίου 2008 έγινε κανονικά με την συμμετοχή των μαθητών (βλέπε φωτογραφία)]. Διαψεύστηκε ο εν λόγω βουλευτής και όλοι αυτοί εντός και εκτός συνόρων που θέλανε για μια ακόμη φορά να σκύψουμε το κεφάλι. Βλέπετε ότι ο επιμένων νικά και η ηρωική δασκάλα νίκησε! Το σύνδρομο του ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ και του ΡΑΓΙΑ, θα εκλείψει, είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι.


Σε σχετική ΄΄ανακοίνωση και αίτημα των γονέων και κηδεμόνων του μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερείου΄΄ στις 5-10-2008, οι συγκεκριμένοι γονείς και κηδεμόνες , αναφέρουν μεταξύ άλλων, κάτι περίεργα για το βάψιμο του σχολείου, και επίσης ότι ψεύδεται, όπως λένε, ο σύζυγος της δασκάλας επειδή ισχυρίζεται ότι απειλείται αυτός και η σύζυγός του. Το αν απειλούνται ή όχι, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβουμε όλοι, αφού και το χέρι της έσπασαν και σύσσωμη η ηγεσία του τόπου θέλει να την απομακρύνει από την περιοχή.


Η δασκάλα και ο σύζυγός της βρίσκονται σε δεινή θέση και η μόνη υποστήριξη αυτή τη στιγμή παρέχεται από τους πατριωτικούς κύκλους, εντός και εκτός Βουλής.
Οι γονείς και κηδεμόνες βέβαια, στην πιο πάνω επιστολή τους επίσης ξέχασαν να μιλήσουν για τους πράκτορες των Τούρκων οι οποίοι αλωνίζουν την περιοχή και εκτουρκίζουν συστηματικά τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Αυτό δεν τους ενοχλεί.

Σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Αλεξ/πολης ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου, Ηλίας Ελευθεριάδης συμμετείχε τηλεφωνικά σε διάλογο με τοπικό παράγοντα της Αλεξ/πολης (δημοτικό σύμβουλο της ΝΔ στην Αλεξ/πολη). Και από τον συγκεκριμένο τοπικό παράγοντα ακούστηκαν οι θέσεις ότι ΄΄αυτοί που δημιουργούν προβλήματα είναι αυτοί που πήγαν στο Μεγάλο Δέρειο΄΄ (εννοεί τους πατριώτες). Φυσικά ο σύζυγος της δασκάλας έδωσε την σωστή διάσταση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή κάνοντας τους ακροατές να καταλάβουν για μια ακόμη φορά τι εστί ραγιαδισμός και πόσο εγκλωβισμένοι σε αυτόν είναι οι περισσότεροι τοπικοί άρχοντες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν εντάσεις με τους εχθρούς του Ελληνισμού. Δεν θέλουν εντάσεις σε θέματα Εθνικά, ούτε επιθυμούν να ΄΄χαλάσουν την ζαχαρένια τους΄΄. Οι ίδιοι άνθρωποι όμως εξανίστανται όταν κάποιος τους κατηγορήσει το κόμμα, λες και το κόμμα τους είναι πιο πάνω από την πατρίδα, εξανίστανται όταν τους στερούν τη δόξα, λες και η προσωπική τους ματαιοδοξία είναι πιο πάνω από την πατρίδα, εξανίστανται όταν τα οικονομικά οφέλη τους δεν είναι τα αναμενόμενα, λες και το χρήμα είναι πιο πάνω από την πατρίδα.
Στην αντίπερα όχθη οι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι ακομμάτιστα στηρίζουν τα εθνικά θέματα και φυλάσσουν Θερμοπύλες όποτε χρειαστεί και με όποιο κόστος!! Ποιοτική η διαφορά ανάμεσα στα δύο είδη πολιτών. Από την μία ταπεινά ελατήρια, από την άλλη υψηλά ιδανικά. Ο δρόμος της αρετής μπορεί να είναι δυσκολότερος όμως αξίζει περισσότερο επειδή μας γεμίζει με το αίσθημα της ηθικής και της ελευθερίας. Αυτό τον δρόμο θα περπατήσουμε, με όποιο κόστος.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ Μ. ΔΕΡΕΙΟ
Μετά την κινητοποίηση των πιο πάνω πατριωτών και την συμμετοχή του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Πολατίδη, οι τοπικοί άρχοντες της περιοχής πραγματικά ταρακουνήθηκαν. Σε δηλώσεις ορισμένων από αυτούς, ειπώθηκε ότι είναι και αυτοί πατριώτες και ήταν αντίθετοι με την εμπλοκή των Τουρκικών μηχανισμών σε αυτή την υπόθεση.
ΚΥΡΙΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ?

Σε δηλώσεις τους φυσικά, εξέφρασαν την απορία τους: ΄΄τι δουλειά είχαν και ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι στην περιοχή μας?΄΄, αναφερόμενοι στους Έλληνες που στήριξαν την δασκάλα. Δηλαδή τι θέλανε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, να τους ρωτάμε όταν θέλουμε να επισκεφθούμε την περιοχή τους? Μπήκανε ποτέ στον κόπο να απαιτήσουν το ίδιο από τους Τούρκους πράκτορες που επίσης τους επισκέπτονται?
Οι Τούρκοι υπονομεύουν την πατρίδα μας και αυτό ορισμένους δεν τους ενοχλεί. Αντίθετα ενοχλούνται από τους Έλληνες πατριώτες επειδή προσπαθούν για το αυτονόητο, επειδή δεν είναι προσκυνημένοι, επειδή δεν έχουν την νοοτροπία του ραγιά. Ε, όχι λοιπόν!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Την απομάκρυνση της δασκάλας από το Μ. Δέρειο επιθυμούν
- Η Τουρκία
- Οι εγκάθετοι της τουρκικής προπαγάνδας
- Η ψευτο-διανόηση της πατρίδας μας
- Το κατεστημένο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας

Την παραμονή της δασκάλας επιθυμούν
- Οι Έλληνες Πατριώτες & ο ΛΑ.Ο.Σ. (το μοναδικό κόμμα της Βουλής που πήρε θέση υπέρ της ηρωικής δασκάλας)


ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ. ΔΕΡΕΙΟ!

ΤΕΡΜΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ!!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: